Dubbel Mono

woensdag, maart 31, 2004

 
Kindamuzik
meldt in haar nieuwsbrief:
Na een vrij lange, interne discussie gerelateerd aan actuele, brandende discussies over recente stellingnames in het muziekmedialandschap is KindaMuzik uiteindelijk tot het besluit gekomen om zich te concentreren op wat het altijd reeds gepretendeerd heeft te zijn: een 100% volledig onafhankelijk muziekblad, wars van alle invloeden.

Hoe dit concreet tot uiting moet komen, zal duidelijk moeten worden de volgende dagen en weken wanneer we meer inzicht zullen hebben hoe we dit georganiseerd moeten krijgen. Wat we al wel weten is dat we ingaande vanaf nu enkel nog maar aandacht zullen schenken aan onafhankelijke bands, in concreto ongesigneerde bands en dit om onze redactionale onafhankelijkheid 100% te kunnen vrijwaren.

Spijtig genoeg betekent dit voor u deze week dat we een 100% tabula rasa hanteren en een verplichte, maar hopelijk kortstondige content stop voorzien totdat onze mensen out there in het veld en op allerlei free podia, de vibe oppikken en met de eerste verslagen uit Noord en Zuid.

KindaMuzik is niet meer.
Lang leve 100%Kindamuzik !


Excelsior-fans
kregen het ook om hun oren:

Excelsior Recordings stopt met het uitbrengen van compact discs en zal met ingang van het komend kwartaal albums alleen nog maar op vinyl via de detailhandel aanbieden. Hiermee neemt het toonaangevende label een even opmerkelijke als drastische stap in de strijd tegen de illegale verspreiding van muziek via gekopieerde cd's en het internet.

Eerste release-oude-én-nieuwe-stijl van Excelsior is '10.45', de nieuwe single van Daryll-Ann die vanaf morgen alleen op 7" vinyl verkrijgbaar is.



En ik maar denken dat alleen de Osdorp Posse meedoet aan 1 april. (Bijna begin ik te twijfelen aan het nieuws rond EMI.)
|| 3:18 p.m.