Dubbel Mono

woensdag, juli 17, 2002

 
Lowlands schrapt optreden DJ Chris Korda
Ze zou promotie maken voor en zelfs voorganger zijn in de Church of Euthanasia.
"Volgens velen geeft dit afzeggen geen blijk van de rebelsheid waarop de bezoekers eigenlijk nog een beetje hadden gehoopt bij de organisatie. Van Eerdenburg is het hier niet mee eens: "Ik ben zelf helemaal niet tegen controverse, ik vind het een heel mooi instrument om een boodschap duidelijk te maken. Maar ik vind dat deze meneer wat mij betreft geen aandacht hoeft te hebben. En alle aandacht die er nu in de media is, die stoort me ook."
Twee vragen:
A. De rebelsheid is op Lowlands toch al een paar jaar ingeruild voor geld en grote namen?
B. Is die Van Eerdenburg nu dom of hypocriet? Alsof cancellen niet juist voor publiciteit zorgt.
Overigens ziet de site van de Church of Euthanasia er vrij onschuldig uit. Er zijn meer mensen die zeggen dat met de huidige bevolkingsaanwas de aardbol over een tijdje niet meer iedereen kan voeden. Een beperking van de groei zou dan helpen. Church of Euthanasia voert dit idee nogal expliciet door en doet eerder aan een kunstproject denken dan aan iets engs.
Oordeel zelf en bekijk de videoclip voor I Like To Watch. Beelden van de aanslag op de Twin Towers worden gemixed met porno en sport.
(De auteur van het stuk op 3voor12 twijfelt nogal aan de sexe van Rev. Chris Korda. De foto's lijken er op te wijzen dat deze kerk voor travestieten is.)
|| 11:24 a.m.